Seitokai [--] Helsingin yliopiston aikidoseura


Seitokai Facebookissa

Maksut

Seitokain jäsenmaksu

Seitokain jäsenmaksu vuonna 2017 on 75€. Jatkoryhmäläisten on maksettava maksu tammikuun loppuun mennessä. Jäsenmaksu maksetaan Seitokain tilille (Nordea, IBAN): FI71 1470 3000 2421 42. Viestiksi on laitettava Jäsenmaksu 2017 ja oma nimi.

Peruskurssille ja sitä seuraavien kahden viikon harjoituksiin saa osallistua maksamatta jäsenmaksua, mutta jos haluaa jatkaa harjoittelua tämän jälkeen on jäsenmaksu maksettava. Peruskurssilla annetaan ohjeet jäsenmaksun maksamiseksi. Syksyn peruskurssin lopuksi jäsenmaksun maksavien maksu on voimassa myös seuraavan vuoden.

Jos haluat Seitokain jäseneksi, tulosta ja täytä jäsenhakemus ja toimita se treeneissä jollekin Seitokain hallituksen jäsenelle.

Vierailijat

Aikidonharrastajat Suomesta ja ulkomailta ovat tervetulleita vierailemaan Seitokaissa. Alle kahden viikon vierailusta ei peritä maksua. Yli kaksi viikkoa Seitokaissa säännöllisesti harjoittelevan tulee lähtökohtaisesti liittyä seuran jäseneksi. Poikkeuksena jäsenyysvaatimuksesta ovat tapaukset, joissa harjoittelija kykenee harjoittelemaan vain alle kuusi kuukautta Seitokaissa esimerkiksi lähitulevaisuudessa tapahtuvan muuton vuoksi. Tällaisissa tapauksissa Seitokain hallitus voi päättää, että harjoittelijan vierailuaikaa ilman jäsenyyttä voidaan pidentää kuukausittaista vierailumaksua vastaan (10e/kk vuonna 2017). Koko vierailuajan vierailumaksu maksetaan vierailuajan alussa hallituksen ohjeiden mukaisesti. Vierailijat harjoittelevat Seitokaissa omalla vastuullaan.

Aikidolisenssi

Suomen Aikidoliitto edellyttää aikidolisenssin ottamista kaikilta niiltä, jotka käyttävät aikidoliiton palveluita, kuten suorittavat vyöarvoja tai osallistuvat Aikidoliiton tapahtumiin. Aikidolisenssi maksaa 90e vuonna 2017 ja koostuu varsinaisesta Aikidoliiton lisenssistä (30e) sekä aikidoharjoituksissa ja harjoitusmatkoilla voimassa olevasta tapaturmavakuutuksesta (60e). Vakuutuksettoman lisenssin voi ottaa vain jos harjoittelijalla on jo oma aikidon kattava tapaturmavakuutus ja sellaisen ostamiseen tarvitsee oman vakuutuksensa vakuutusnumeron. Useimmat tavalliset tapaturmavakuutukset eivät korvaa budolajeissa sattuneita vahinkoja. Aikidolisenssin maksaneet saavat myös Aikidoliiton julkaiseman Aikido-lehden kotiinsa kahdesti vuodessa.

Lisätietoja aikidolisenssistä ja maksukaavake on saatavilla Aikidoliiton sivuilta.

Graduointimaksut

Vyökokeeseen osallistuvien on maksettava graduointimaksu 15€. Kokelaalla on oltava myös aikidopassi, johon suoritus merkitään. Passi maksaa 10€, ja sen voi ostaa ensimmäisen vyökokeen yhteydessä.